Kunstudstillinger

Udvalgte kunstnere udstiller i Gymnastiksalen, Caféen samt trappen ved Caféen.

Bemærk: Ateliergangen holder åbent (Op ad trappen i huset bag ved scenen).

Udstillere i festivalområdet

OLLIE BROWNE - BILLEDKUNSTNER
Ollie Browne’s tilknytning til Jonstrup Jazz Festival ligger mange år tilbage, hvor han som musiker flere gange har underholdt på scenen. Ollie kommer oprindeligt fra Australien, men har nu bosat sig i Danmark med sin danske hustru og to børn. På dette års Jazz Festival vil Ollie udstille sine malerier og hermed vise en anden side af sine kunstneriske talenter.

OLE STERNDORFF
Udstiller sine ”skrotikoner” som er kollager lavet af genbrugsmaterialer, der er monteret på en lakeret træplade.
Ole har evnen til at se mulighederne i hvordan forskellige materialer kan sættes sammen og danne en harmonisk helhed.

LENE GLUD - KERAMIKER
Lene Glud udfører sin virksomhed som keramiker fra hjemmeværkstedet i Lyngby. Hun underviser og holder workshops. Inspirationen kommer mange steder fra, og især strukturen i glasuren er spændende for hende. Lene Glud eksperimenterer så meget hun kan og elsker undersøgelsen og fornyelsen i lerets og glasurens struktur. Hun udforsker hele tiden nye former og lægger sig ikke fast i en bestemt stil. På Jonstrup Jazz Festival 2021 vil Lene Glud vise sin keramik, og bl.a. vil der kunne købes krus påmalet ”Jazz” og noder.
Lørdag eftermiddag, kl. 16 -18 vil Lene holde en workshop hvor børn og voksne tilbydes at male på præfabrikerede porcelænsblomster - pris 25 kr. pr. stk.

BIRGIT ANDERSSON - BILLEDMAGER
Birgit Anderssons malerier er inspireret af naturen, menneskene omkring hende, og rejser hun har været på. Birgit Andersson har modtaget undervisning på Skolen for Kreativ Kunst og været på mange højskoleophold samt fået undervisning af forskellige kunstnere. Hun er medlem af Azurmalerne og Gribskovmalerene, og har udstillet mange steder, senest på Galleri Svanen i Sidinge.

LISSI ANETTE HANSEN – BILLEDKUNSTNER, M.M.
Lissi Anette Hansen er overvejende inspireret af naturen og hvad der findes i den, mennesker, dyr og planter samspillet med hendes erfaringer og oplevelser. Hun har uddannet sig på en række kurser/studier, Kunsthøjskoler, Kunstrejser og har læst kunsthistorie siden starten af 1990’erne. Lissi Anette Hansen er medlem af kunstnersammenslutningerne Aktiv Kunst, Azurmalerne, 2020visions.dk og Kunst på Musicon.
Atelieret i Hareskovby kan besøges efter aftale.

LISA DAMSGAARD - SMYKKEKUNSTNER
I Caféen vil smykkekunstneren, Lisa Damsgaard, udstille og sælge sine flotte smykker. Lisa er en kreativ og alsidig smykkekunstner som bor i Jonstrup. Lisa afsøger rummet imellem det rå og det feminine for at finde et spændende og originalt udtryk. Lisas smykker fremstilles af nye og anderledes materialer, men hun bruger bl.a. også rav i sine smykker.

OLAV JOHANNISSON – BILLEDKUNSTNER, M.M.
Indgangspartiet til Caféen og trappegangen vil være udsmykket af Olav Johannissons malerier af kendte jazzmusikere. Olav bor i Hareskovby og er bl.a. kendt for sine skulpturer af kvinder og stenhug. Bl.a. er den smukke Furesøsten som står midt på Ballerupvej ud for Skovhuset udført af Olav og senest har Olav udført stenkunst på Flyvestation Værløse i Jonstrup som viser Jonstrups historie i billeder hugget i sten.
På Jonstrup Jazz Festival vil Olav forestå den populære stenhugning med børnene.

KATARINA DUEDAL - TEGNER
Katarinas daglige kreative medium er papir, hvor hun primært arbejder med farveblyanter, vandfarver, tusch, japansk blæk, blæk og akryltuscher.
De kreative tanker kommer som små hurtige glimt i hverdagen og overføres til papir. Katarina vil gerne at hendes værker fortæller de historier de kan være udtryk for og viser sanseindtryk, stemning og følelser som hun har oplevet. Katarina nyder at skabe glæde, ro, balance, emotionelle stemninger og æstetiske linjer i sine værker og det er vigtigt også at vække nysgerrighed.

BODIL MØLLER - SMYKKEKUNSTNER
Er en af Jonstrups lokale kunstnere.
Bodil udstiller sine smukke smykker på Jonstrup Jazz Festival.

Kunstplakat