Torsdagsjazz 2018 / 19

Vekommen til sæson 2018 / 19

Torsdagsjazz i Jonstrup er blevet et virkeligt smørhul for det musik- og danseglade publikum. I år fejrer vi 22 års jubilæum. Sæsonen byder på arrangementer sidste torsdag i september, oktober, november, januar, februar, marts og april.

Vi holder til i et hyggeligt medborgerhus i Jonstrup. Klokken 18.30 er bordene dækket og Jonstruphus dufter af herlig hjemmelavet mad. Musikken starter 19.30. Ved vore arrangementer er såvel medlemmer som gæster velkomne. Entre er sædvanligvis 60 kr. for medlemmer og 90 kr. for gæster.

Obs.: Ved torsdagsjazz den 28.marts 2019 er spisning inden musikken kl.19.30 udsolgt.

Torsdag den 27. september kl 19.30.

Satin Jazz
Satin Jazz kvintettens motto er: Vores jazz- og latin-baserede repertoire fremføres levende og velklingende. Der skal være noget til både ørerne og til fødderne.
De spiller mest jazz-standards, men også nyere jazz, f.eks. jazzudgaver af Beatles-numre og moderne jazz fra 50'erne og 60'erne er på sætlisten. Dertil kommer også en serie latinnumre.
Det hele serveres af fem rutinerede musikere, som hver især bidrager til et fælles musikalsk udtryk med entusiasme og elegance.

Satin Jazz

Besætning:
Poul Mørch på tenorsax, Hans Svenne på trækbasun, Niels Elberling på klaver, Poul Reib på trommer, Philip White bas og sang

Torsdag den 25. oktober kl. 19.30

Jensens Jazz Seranaders
Jensens Jazz Serenaders kommer med en unik besætning.
Af bandets 5 medlemmer er de 2 kvinder. De er desuden i familie – mor og datter. De udgør rytmen på bas og banjo. De 2 blæsere udgøres af basun og klarinet/sax.
Men dertil kommer en næsten 3. e blæser, nemlig banjospilleren Nina, som mænger sig i blæsersektionen. Nina er desuden bandets bedste vokalist.
Det sidste instrument i bandet er pianoet.

Jensens Jazz Seranaders small

Besætning:
Nina Ehrenstråle på banjo, vokal og pift, Nan Ehrenstråle på bas, Ole Olsen på klarinet, vokal og sax, Erling Rasmussen på piano og vokal, Hans Kahlen på basunem, Ole Sterndorff på vaskebrædt

Torsdag den 29. november kl. 19.30

Paul Harrison Band UK/DK
Paul Harrisons disker op med et yderst succesfuldt band, og kan i 2018 fejre 20 års jubilæum som kapelmester. Kendt for sin karakteristiske spillestil, højt musikalsk niveau og et stærkt sammenspillet udadvendt team. Der serveres alt fra up-tempo numre til smukke ballader, i stor variation inden for jazzens rytmiske stilarter. Der skrues op for fuldblodsjazz i international klasse, som Paul Harrison Band i to årtier har været storleverandør af på alverdens scener.

PaulHarrisonBand mall

Besætning:
Paul Harrison UK. Klarinet/Sopransax/Altsax, Kevin Grenfell UK. Trombone/Vokal, Bo Møller Petersen DK. Guitar/Banjo/Vokal, Søren Stausbøl DK. Piano/Vokal, Peter Williams UK. Kontrabas, Mikkel Find DK. Trommer.

Bemærk: forhøjet billetpris for dette arrangement
Gå til bandets hjemmeside

Torsdag den 24. januar kl. 19.30

Blå Mandag Jazz Band med gæstesolist Chloe Feoranzo (DK/USA)
Blå Mandag Jazzband orkester fremkalder glæde og smil, samtidig med, at de leverer flot New Orleans og Dixielandjazz indpakket i lækre arrangementer. Denne aften har bandet en fantastisk gæstesolist med fra New Orleans: klarinettisten, saxofonisten og sangerinden Chloe Feoranzo (USA). Den 25-årige Chloe Feoranzo mestrer både klarinet og saxofon, og har spillet professionelt siden hun var 15 år.

Bl mandag small Chloe Feoranzo 1

Besætning:
Gæstesolist Chloe Feoranzo:  Klarinet, sax, vokal, Erik Lund Hansen: Trompet, kunstner, Henning Friis: Trombone, Jørgen Christensen: Klarinet, sax, direktør, Ernst Scheufens: Banjo, becifringsmester, Kåre Sigvertsen: Bas, konferencier, Hugo Scheel: Trommer, pulsholder, Jan “Gasser” Eirup: Piano, Lisa Bentzen: Vokal (af verdensklasse).

Bemærk: ændret dato og forhøjet billetpris for dette arrangement
Gå til bandets hjemmeside

Torsdag den 28. februar kl. 19.30

Kong Hans's Kgl. Hofkapel
Kong Hans Kongelige Hofkapel består af 10 musikere, der spiller ”Ballroom-jazz” fra de brølende tyvere med løssluppen Charleston dans. Orkesteret blev dannet i 1992 af Jesper Koch (Finneys Jazzmen) og Preben Nissen (Spirit of New Orleans), og der er en basun, to trompeter og tre saxofoner (og klarinetter), klaver, bas, banjo og trommer.

KongHansKglHofKapel

Torsdag den 28. marts kl. 19.30

Kim Menzers Jazz & Blues Band
Kim Menzer Jazz & Blues Band’ spiller et traditionelt og klassisk repertoire og henter inspirationen fra jazzrødderne i New Orleans. Musikken er således en mangfoldig blanding af jive, blues, gospel, foxtrot og caribisk musik samt nyere melodier med jazz- og swingpotentiale.

kim menzer

Torsdag den 25. april kl. 19.30

Dr Rulles Jazzklinik (Se)

DR. Rulles

Dr. Rulles Jazzklinik har med mund-til-mund metoden og centralstimulerende rytmer gjort fremgangsrige oplivningsforsøg af den klassiske "20-tals-jazz". 
Dr. Rulles Jazzklinik giver garanti for, at publikum vil føle sig som en færdigbehandlet patient efter at have lyttet til og fundet tydelige referencer til den klassiske "20-tals-jazz" med en højest personlig fortolkning af denne!

Hvorfor sidde hjemme