Torsdagsjazz 2017 / 18

Vekommen til sæson 2017 / 18

Torsdagsjazz i Jonstrup er blevet et virkeligt smørhul for det musik- og danseglade publikum. I år fejrer vi 21 års jubilæum. Sæsonen byder på arrangementer sidste torsdag i september, oktober, november, januar, februar, marts og april.

Vi holder til i et hyggeligt medborgerhus i Jonstrup. Klokken 18.30 er bordene dækket og Jonstruphus dufter af herlig hjem-melavet mad. Musikken starter 19.30. Ved vore arrangementer er såvel medlemmer som gæster vel-komne. Entre er sædvanligvis 60 kr. for medlemmer og 90 kr. for gæster.
Ved vore arrangementer er såvel medlemmer som gæster velkomne. 

Entré er sædvanligvis 60 kroner for medlemmer og 90 kroner for gæster.

Torsdag den 28. september kl 19.30.

Papa Piders Jazzband

Bandet er et af Göteborgs mest populære jazzbands fra de tidlige 60'ere . Bandet blev et begreb i Göteborg, det vandt flere jazzkonkurrencer og var et af de første bands, som også spillede i udlandet.
Orkesteret spiller revivaljazz med megen sang og en del skiffle, sådan som den spilledes under tradboomet i England, eksempelvis af Acker Bilk, Ken Colyer og Chris Barber.

papapiders 

Besætning :
Pider Åvall, trombone og sang, Klas Nilsson, trompet og sang, Sverker Nystrøm, klarinet og altsax, Anders Hultman, banjo og sang, Claes Nordborg, bas og sang; Bo Lindgren, trommer

http://www.papapidersjazzband.se/

Torsdag den 26. oktober kl. 19.30

Søvilla Jazzband

SØVILLA JAZZBAND spiller traditionel jazz henover alt fra jive-, street- og bosanovarytmer. Naturligvis også de traditionelle swingende jazznumre. Med Søvilla Jazzband er der garanti for danseglæde, humor og vippende fodsåler.

soevilla

Besætning :
Morten Hertz , Trombone og Vokal, Carsten Henningsen, Banjo og Vokal, Lars Grangård, Klarinet og Saxofon, Lars M. Nielsen, Kontra- og El-Bas og Jesper Hinze, Trommer

https://www.facebook.com/soevillajazz/

Torsdag den 30. november kl. 19.30

Jazzpaletten

Jazzpaletten er en kvintet bestående af fem erfarne og engagerede spillemænd, der med forskellig baggrund har fundet sammen om glæden ved at spille rytmisk musik indenfor forskellige genrer. De spiller bl.a. jazzstandards, bossa nova, nordiske folkemelodier og egne kompositioner m.v.

jazzpaletten

Torsdag den 25. januar kl. 19.30

Blå Mandag Jazz Band

er et traditionelt Dixieland Jazzband. Glæd jer til et humørfyldt jazzsamvær med orkesteret der kommer helt ud over scenekanten. Deres optræden fremkalder glæde og smil, og det hænder også, at man får sig et godt grin. Alt dette samtidig med, at de leverer flot New Orleans og Dixieland jazz indpakket i lækre arrangementer.

blaamandag

Besætning: Trompet: Erik Lund Hansen, trombone: Henning Friis, klarinet/sax/vocal: Jørgen Christensen, piano: Jan 'Gasser' Eirup, banjo/vocal: Ernst Scheufens, bas/vocal: Kåre Sigvertsen, trommer/vocal: Hugo Scheel. Sang:Lisa M. Bentzen.

http://www.blaa-mandag-jazzband.dk

Torsdag den 22. februar kl. 19.30

Copenhagen Washboard Five

har optrådt siden 1987 på den københavnske traditionelle jazzscene, og varemærket har altid været det samme: Hot jazz - med udgangspunkt i den musikstil der blev udviklet af 1920ernes livlige vaskebræt bands i Chicagos South Side kvarter og i New York.

washboard

Besætning:
Mikael Zuschlag – kornet, Erik Spiermann - klarinet, sopransax, Jonas Winding - banjo, vokal
Hans Kofoed-Nielsen – tuba, Knud Andersen – washboard (vaskebræt), vokal.

http://www.copenhagenwashboardfive.dk/

Torsdag den 22. marts kl. 19.30

Rose Room Dixie

Orkestret spiller saftig swingende Dixieland, der i høj grad, og til publikums store tilfredshed, altid kommer udover scenekanten.

rose

Besætning:
Henning Bendixen: Trompet, kornet, Hygelhorn, vokal. Jørgen “Tulle” Rasmussen: Klarinet. Gunnar Bay: Trombone, vokal. Ole Nielsen: Banjo, guitar. Uffe Borgaa: Kontrabas. Jess Buch Petersen: Trompet.

http://www.roseroomdixie.dk/  

Torsdag den 19. april kl. 19.30

Majken & Fjeldtetten

Jazzorkestret Majken & Fjeldtetten startede i 1992. Her skabte de det swingrepertoire, de stadig med stor glæde spiller. Deres favoritter er blandt andre Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Billie Holiday og Nat "King" Cole. Mange af melodierne er gamle, amerikanske filmmelodier. Orkesteret er et af de mest populære på den danske jazzscene og er kendt for deres swingende, dansevenlige musik.

majken og fjeldtetten

Besætning:
Majken Christiansen, vocal
Per Rick vocal, trompet, flygelhorn
Inge Andersen, piano
Terkel Rimmer Hansen, bas
Mogens Kann Fjeldsøe, trommer

http://www.fjeldtetten.dk/

Hvorfor sidde hjemme