Torsdagsjazz

Vekommen til sæson 2016 / 17

Download programmet - eller se nedenfor

Torsdagsjazz i Jonstrup er blevet et virkeligt smørhul for det musik- og danseglade publikum. I år fejrer vi 20 års jubilæum. Det markerer vi torsdag den 27. oktober. Sæsonen byder på arrangementer sidste torsdag i september, oktober, november, januar, februar, marts og april.
Vi holder til i et hyggeligt medborgerhus i Jonstrup. Klokken 18.30 er bordene dækket og Jonstruphus dufter af herlig hjem-melavet mad. Musikken starter 19.30. Ved vore arrangementer er såvel medlemmer som gæster vel-komne. Entre er sædvanligvis 60 kr. for medlemmer og 90 kr. for gæster.
Ved vore arrangementer er såvel medlemmer som gæster velkomne. 

Entré er sædvanligvis 60 kroner for medlemmer og 90 kroner for gæster.

Torsdag den 29. september kl 19.30.

Scandinavian Old Stars

Scandinavian Old Stars leverer den festlige traditionelle jazz-musik og har igennem årene spillet på såvel danske som udenlandske scener, bl.a. Dresden Jazz Festival.

Torsdag den 27. oktober kl. 19.30

Fessor

I anledning af vores jubilæum har vi engageret Fessor and His Jazz Kings. Det er navnet på jazz-veteranen Fessors nye orkester. Fessor And His Jazz Kings er et hold af de bedste mu-sikere fra den danske jazzscene, som alle har en kærlighed til New Orleans-jazz, Dixieland og swing-musik.

Torsdag den 24. november kl. 19.30

poul henningsenPoul Henningsen Kabaret
Poul Henningsen lavede i mange år revyer med egne tekster. Allerød Visevenner ta-ger en del af sangene med til denne aften.
Derefter fortsætter aftenen med jazz og dans til Kabaret Trioen

Torsdag den 26. januar kl. 19.30

Norbert susemihl
Norbert Susemihl's Joyful Gumbo er et band med en meget høj standard af musikalsk kvalitet, musikalitet og fornemmelse for musikken.

Torsdag den 23. februar kl. 19.30 - Bemærk: Udsolgt - vi kan ikke modtage flere tilmeldinger

Chriss tanner


Chris Tanner Rifftet nyfortolker den sprudlende musik af Benny Goodmanns Small Bands. Den australske klarinettist Chris Tanner leder dette spændende band, som genskaber den unikke kombination af klarinet og vibrafon. 

Torsdag den 30. marts kl. 19.30

Six foot
Six Foot Stompers repræsenterer en musikstil, der har sine rødder i den traditionelle New Orleans- og Dixielandjazz tilsat de krydderier, inspiration fra andre stilarter giver. Et orkester der spiller glad swingende jazz.

Torsdag den 27. april kl. 19.30
NB! Forhøjet entre: Medlemmer 90 kr. Gæster 120 kr. 

Peruna
Peruna Jazzmen blev etableret i 1959, og spiller klassisk 1920’er jazz i stil med Louis Armstrong, Jelly Roll Morton, Joe King Oliver, Clarence Williams og andre af de store navne fra den ”originale” jazz. Musikken fremføres med en uforfalsket og autentisk lyd, og er en stor oplevelse at høre live.

Hvorfor sidde hjemme