Kunstudstillinger

Udvalgte kunstnere udstiller i Gymnastiksalen, Caféen samt trappen ved Caféen.

TRINE PANUM
Trine Panums malerier er unika-værker. De males med akrylmaling på kvalitetslærreder og kendetegnes ved stor dybde, harmoniske kompositioner og et sprudlende farveunivers.
Der leges med det feminine overfor det maskuline, det umiddelbare men samtidig disciplinerede - det sirlige på en rå og uordentlig facon. Vigtigst er det, at der er energi og bevægelse i værkerne - at spontaniteten lever.
Trine Panum udstillede sin nyeste serie af malerier i galleriet på Bagsværd Hovedgade i juli måned. Malerier, der alle er skabt med fokus på samtalen, kontakten, kommunikationen mellem mennesker - eller manglen på samme.
Trine Panum er blandt de 46 udvalgte kunstnere, der udstiller og arbejder på DOK5000 i Odense d. 28. juli – 4. august 2018, hvor kunstnere fra 25 nationer i verden er indbudt til at arbejde og udstille. I oktober udstiller Trine på den etablerede kunstmesse i København, Kunst for alle, som holdes i Lokomotivværkstedet.

BIRGIT KAPPEL NIELSEN
er autodidakt og har tegnet og malet siden hun var barn.
Mest af alt holder Birgit af at lave portrætter og hun har bl.a. portrætteret Tom Kähler i anledning af hans 25 års jubilæum som direktør i Rockwool og Søren Søndergaard i anledning af hans 35 års jubilæum som selvstændig automobilforhandler.
Desuden gengiver Birgit gerne sine indtryk fra dagligdagen i hjemmet og naturen. Det er især stemningen Birgit oplever i sine motiver – den friske forårsluft, de første lysegrønne blade og stærke lys, de blændende hvide blomster på frugttræerne, m.m.

SUSANNE V. MØLLER
bor i Gladsaxe kommune og er med i en gruppe af lokale kunstnere, der holder udstillingen Åbne Døre i Gladsaxe en gang om året. Desuden har hun udstillet på Højgården i Gladsaxe.
Susanne har siden 1990 arbejdet med maling og tryk på tekstiler, og i de senere år desuden dyrket tegning og modellering af portrætter.
Inspirationen kommer fra naturen og fra daglige ting omkring os, og bliver udtrykt ved farver, maling, grafiske tegninger og fototryk.

LINE WARLEY
Stregtegninger i samme streg der udtrykker en eller to personer. Tegningerne er i sort-hvid og er udført i A3 eller A4 størrelse.
Line er uddannet sygeplejeske men har kastet sig over tegningen og sælger hovedsagligt sine værker på nettet.
I maj-juni 2018 udstillede Line på Novozymes i Bagsværd.

LIS SEVERIN
Lis Severin er en dansk kunstner, der er opvokset med kunsten i familien. Hendes far Herman Hansen bragte kunsten ind i hjemmet til datteren, der tog kunsten og håndværket til sig.
Lis Severin har dyrket talentet og udviklet sig som kunstner ved siden af familieliv og arbejdsliv.
I 2004 begyndte hun at udstille sine værker og det er siden blevet til mere end 70 udstillinger. Flere af hendes malerier været udtaget til censurerede udstillinger, og hun har også haft udstillinger i udlandet.

OLAV JOHANNISSON
Har i en årrække malet, hugget i sten og formet kvindeskulpturer i ler. Olav har undervist i div. Discipliner indenfor det billedkunstneriske område og han har arbejdet i et stenhuggeri med bl.a. større arbejder for billedhuggere.
Blandt Olavs kendte stenskulpturer er især stenen på Ballerupvej ved Skovhuset og Farumsøsti. Initiativet til stien blev taget af Furesø Kommune og Naturstyrelsen. Stenene til denne sti er hugget fra efteråret 2011 til foråret 2012 hvor de blev opstillet. Indvielsen af stien fandt sted den 20. maj 2012. Ruten er på 10 km og for hver km er der en sten med et indhugget motiv: Salamandere, tørvevioler, osv, samt en kilometerangivelse.
På Jonstrup Jazz Festival ses Olavs Musiker-Malerier på trappegangen ved Caféen. Billederne er malet med akryl på lærred.
Olav udstiller på biblioteker, kunstmesser og markeder, cencureret og ucencureret, i ind- og udland, i kunstforeninger, gallerier, m.m.

LENE CHRISTENSEN
For Lene er pileflet blevet en livsstil. Det er måske ikke helt tilfældigt – passionen for kurvefletning ligger i generne idet hendes tipoldefar var kurvefletter. Lene har flettet pil i 15 år og oplever at pileflet er meditativ for hende.
Som pilefletter er det kun fantasien der sætter grænsen for hvad man kan flette.
Lene arbejder med pilen fra den høstes på marken til hun sidder med det færdige produkt. Hendes værker sælges på bestilling og Lene holder kurser for institutioner, foreninger, firmaer og private.

ULRICH DUE
Viser sine flotte trædrejerarbejder på Jonstrup Jazz Festival.
Ulrich er uddannet bygningssnedker har igennem en årrække drejet træ på Skovgården og han har gennem årene lavet skønne træting hvor træets årer, struktur og farver rigtigt ses. Ulrich havde ikke tidligere drejet træ men overtog hurtigt undervisningen i trædrejning hvor han bruger den erfaring han har fra sit fag.
Ulrich har bl.a. udstillet på Kunstens dag i Hareskovby.

LISA DAMSGAARD
Igennem årene har Lisa været gennem mange forskellige materialer og metoder bla. forskellige produkter i læder, brocher og kjoleskulpturer af fintmasket kyllingenet, gipsskulpturer, stof og garnproduktion i alle former.
Lisa afsøger rummet mellem det rå og det feminine for at finde et spændende og originalt udtryk. I øjeblikket arbejder hun med smykkefremstilling, hvor nye og anderledes materialer finder deres plads.
Lisa har bl.a. udstillet sit kunsthåndværk på Geopark Festival i Lumsås, Kunstmarked i Vig, Blandede Bolcher i Birkerød og Kunsthåndværkermarkedet Beddingen i Hundested.

BODIL MØLLER
Er en af Jonstrups lokale kunstnere. Bodil udstiller sine smukke smykker på Jonstrup Jazz Festival.